28102018_114728_e69b7d1965f0aa79c292e40155949f85_grande-1

Eurovisión Junior 2018

flag-for-albania_1f1e6-1f1f1
Albania

Efi Gjika

Barbie

Gran Final

Puesto 17

44 pts.

Actuación 4

Intérprete

23/09/2019

Actuación Gran Final

Videoclip

Efi Gjika

Barbie

Hristina Gjika - Efthimia Gjika

Carátula

Álbum que incluye el tema

28102018_114728_e69b7d1965f0aa79c292e40155949f85_grande-1

Letra de la canción

Versión original

Nuk kam sekrete
Dhe të gjithëve do t'iu them
Problemi që unë kam
Një përgjigje nga ju pret

Më thonë mua Barbie
Mos këtu…e mos atje
Por une ndryshe mendoj
Nuk jam frut e nuk jam vezë.

Jo jo… mos më drejto
As një çast mos më gjyko
Vehten s'dua ta mendoj
Si një kukull që s'ka gojë.

Jam vajzë çapkëne
Si në shkollë dhe në shtëpi
Sa herë që vetëm jam
Unë e bëj ndonjë prapësi

Më thonë mua Barbie
Mos këtu…e mos atje
Por une ndryshe mendoj
Nuk jam frut e nuk jam vezë.

Jo jo… mos më drejto
As një çast mos më gjyko
Vehten s'dua ta mendoj
Si një kukull që s'ka gojë.

Do not tell what to do
I don't want to follow you
Why you call me Barbie doll
I am a smart girl overall