21102017_013723_14925511_105594723255728_4324879261891592515_n_grande-1

Eurovisión Junior 2017

flag-for-albania_1f1e6-1f1f1
Albania

Ana Kodra

Don't Touch My Tree (Mos Ma Prekni Pemen)

Gran Final

Puesto 13

67 pts.

Actuación 10

Intérprete

14/10/2017

Actuación Gran Final

Videoclip

Ana Kodra

Don't Touch My Tree (Mos Ma Prekni Pemen)

Kristi Popa - Jorgo Papingji

Carátula

Álbum que incluye el tema

21102017_013723_14925511_105594723255728_4324879261891592515_n_grande-1

Letra de la canción

Versión original

Pema ishte e nxehur
Gjethet kishin ndërruar ngjyrë
Në krahun e përdredhur
Kish pësuar një frakturë

Ooooh, një frakturë
Sa dhembje ka
Sa shumë torturë!

Sa u dëshpërova
Thashë me vete bëj çfarë di
Krahun ia fashova
Dhe ia ngjita përsëri
Dhe tani…

Sa herë rrugës kaloj
Sa herë kthehem në shtëpi
Pemën e përqafoj
E përkëdhel me dashuri
Mos ma prekni, jo!
Se unë nuk do ju lejoj, ta dini
Pemët qajnë, si fëmijët janë njëlloj
Janë njëlloj!

Pema ishte e nxehur
Gjethet kishin ndërruar ngjyrë
Në krahun e përdredhur
Kish pësuar një frakturë

Ooooh, një frakturë
Sa dhembje ka
Sa shumë torturë!

Sa u dëshpërova
Thashë me vete bëj çfarë di
Krahun ia fashova
Dhe ia ngjita përsëri
Dhe tani…

Sa herë rrugës kaloj
Sa herë kthehem në shtëpi
Pemën e përqafoj
E përkëdhel me dashuri
Mos ma prekni, jo!
Se unë nuk do ju lejoj, ta dini
Pemët qajnë, si fëmijët janë njëlloj
Janë njëlloj!
Janë njëlloj!
(La-la-la-la-la-la)

Anytime I walk by,
Anytime I go there
I hug the tree with love
I embrace it with care

Do not touch my Tree, No
Because I will not let you
The trees cry
like children, they are the same
They are the same!
Don't touch my tree!