03102019_105155_cili-4_grande-1

Eurovisión Junior 2019

flag-for-albania_1f1e6-1f1f1
Albania

Isea Çili

Mikja ime fëmijëri

Gran Final

Puesto 17

36 pts.

Actuación 18

Intérprete

29/09/2019

Videoclip

Isea Çili

Mikja ime fëmijëri

Saimir Çili - Jorgo Papingji

Carátula

Álbum que incluye el tema

03102019_105155_cili-4_grande-1

Letra de la canción

Versión original

O mikja ime fëmijëri
ty të lutem me mua rri
në shpirt e ndjej tani
ti nuk vjen përsëri
ti nuk vjen unë e di

Ti në zemër ndez
melodinë e pranverës përcjell….
dhe në shpirt ti shkëlqen si një diell
plotë ngjyra
si një ylber
si një ylber

Fëmijëri të dua
mike e shtrenjtë për mua
jo s'do të harroj
me këngë ty të këndoj
me ëndërra dhe përralla
shumë histori të rralla
zemrën kam plotë
mbushur unë sot

Ti në zemër ndez
melodinë e pranverës përcjell
dhe në shpirt ti shkëlqen si një diell
plotë ngjyra
si një ylber
si një ylber

Fëmijëri të dua
mike e shtrenjtë për mua
jo s'do të harroj
me këngë ty të këndoj
me ëndërra dhe përralla
shumë histori të rralla
zemrën kam plotë
mbushur unë sot

Do mbetesh dashuri
ti o fëmijëri
zemrën time ndez
jetës i jep shpresë
mikja ime e mirë
të lutem më kupto
si tek çdo fëmijë
pranë meje ti qëndro

Fëmijëri të dua
mike e shtrenjtë për mua
jo s'do të harroj
me këngë ty të këndoj
me ëndërra dhe përralla
shumë histori të rralla
zemrën kam plotë
mbushur unë sot

Fëmijëri të dua
mike e shtrenjtë për mua
jo s'do të harroj
me këngë ty të këndoj
me ëndërra dhe përralla
shumë histori të rralla
zemrën kam plotë
mbushur unë sot